Database Marketing

Wie? Wat? Waarom?
Definitie

Database Marketing

De achterliggende gedachtengang achter Database Marketing, dat ook een vorm van “Marketing” is, is elke klant individueel gaan benaderen om zo zijn persoonlijke noden en wensen te vervullen. Heel belangrijk dus voor ieder bedrijf.
Wie?

Business unit

Onze business unit is ontstaan door in zee te gaan met een partner dat al meerdere jaren actief is in deze sector. Het zijn een van de belangrijkste spelers op gebied van database marketing. Samen met onze zakenpartner zijn wij heel sterk in prospecten en bedrijven-databases.

Wat?

200 landen

Wij hebben databases in meer dan 200 landen en meer dan 80 miljoen gegevens. Wij kunnen u lijsten bezorgen volgens de industrietak of takken dat u zoekt inclusief adres, contact, email etc. Daarbij kan er ook een onderhoudscontract afgesloten worden zodat de gegevens actueel en up to date blijven.
Waarom?

Omzet verhogen

Wenst u uw klantenbestand uit te breiden? Wenst u doelgerichte mailings te doen of prospectie? Laat ons gewoon weten naar waar u juist op zoek bent? Verhoog uw omzet door aan doelgerichte marketing te doen.